06 Jul

Omplaceringshundar

Puppy needs help
Med din hjälp kan ROLDA fortsätta att rädda och omplacera hemlösa hundar till kärleksfulla hem i hela Europa.

Så hur kan du hjälpa?

Omplacering av hundar är svårt utan hjälp av människor som bryr sig och kan se den smärta och det lidande som hundarna genomgår varje dag.

Jag förstår att hemlösa hundar lider varje dag.

Det finns för närvarande 700 räddade hundar i vårt hägn, ROLDA, och 20000 hemlösa hundar i närheten av våra hägn. Vi kämpar desperat med omplacering till kärleksfulla hem.

Vi är desperata då våra hägn har en kapacitet på 700 hundar och inga blir omplacerade/adopterade och eftersom det finns ytterligare 20000 hemlösa hundar som lider av svält, sjukdom, försummelse, tortyr, förföljelse och en ensam död! Och vi kan inte hjälpa!!!!

Men om du kan adoptera en av våra hundar så kan vårt ROLDA-team ta sina bilar och rädda ännu en hemlös hund och ta den till vårt hägn, där den kan vara trygg fram tills den adopteras.

Var kan jag få information om att adoptera en hund från ROLDA?

Men om jag inte kan adoptera en hund från ROLDA, kan jag fortfarande hjälpa dessa 20000 hemlösa hundar till att få kärleksfulla hem?

Så klart! Vi förstår att ibland är det inte möjligt att adoptera! Men du kan fortfarande bli sponsor för en, eller fler, av våra hundar! Du kan donera, skicka förnödenheter eller bli volontär!

Om du bor i Sverige var snäll och använd banknummer 573-0502 och gör din donation idag! (Föreningen ROLDA Sverige har registeringsnummer 802490-7050). Kontakta Lisa eller Sandra på följande mejladress: info@roldasverige.se

All hjälp och stöttning uppskattas! Och kom ihåg att enda sättet vi kan rädda fler hundar till vårt hägn är om du adopterar en hund från oss!

Alla dessa hundar förtjänar att bli älskade och ha en familj som bryr sig om dem. Vi ger inte upp förrän vi har omplacerat alla hundarna från gatan!

Men vi behöver din hjälp idag!
Sandra - October 2014“I hägnet blev jag välkomnad av många viftande svansar och pussar. ROLDAS hundar är verkligen lyckliga och man ser att de blir väl omhändertana annars skulle de inte vara så glada och kontaktsökande! Men man måste ändå komma ihåg att livet i en kennel inte är det bästa livet för en hund och vi måste arbeta hårdare för att dessa underbara hundar ska hitta sina egna hem!”

Sandra– ROLDA Sverige

Tala om för familj och vänner att de ska besöka sidan: sponsoradog.ro och få veta hur de kan adoptera eller sponsra en hund. Fler människor som engagerar sig leder till fler hundar räddade!