31 Aug

Diamond behöver dig

SE_diamondcover

Ibland är hon ute i solen, du kan se henne gå sakta och det syns på henne hur törstig hon är. Efter bara ett par steg så måste hon stanna för att klia sig, hennes hud är som ett strävt läder på en gammal sko och hennes kropp är full med ärr och blödande öppna sår. Ett par meter från henne står en halvfull plastskål med vatten, troligtvis är det någon snäll person som fyllt på men som kanske inte kunde göra mer för henne fast som ändå inte kunde gå förbi utan att göra något alls.

Det finns ingen mat i närheten och hon kan inte gå så långt för att leta bland soporna. Det finns faror överallt, större hundar kan attackera henne eller bilar som kan köra på henne.

Hon har grävt en liten håla i jorden där hon kan få lite skydd mot hettan och mot faror. Där kan hon tryggt ligga och slicka sina sår. Det är ett naturligt sätt för hundar att slicka på sina sår för att läka såren. När hon hör en bil stanna till tittar hon upp, hennes hjärta slår snabbare men hon är inte rädd för att hon ligger säker i sin håla. Där kan inte människor hitta henne om hon inte vill det. Hennes huvud tittar upp i ljuset, hon tittar till höger och vänster. Hon nosar i luften och öronen spänns för att fånga upp nya ljud.

Hon har inte träffat så många snälla människor men vissa slänger till henne lite rester med mat. Henne hjärta slår snabbare för idag kan det vara sista dagen som hon slipper oroa sig för när hon ska få mat nästa gång. Hon ser en hand och den är helt stilla framför hennes ögon. Hon försöker förstå om det är någon fara eller inte. Då hon tittar upp ser hon ett vänligt ansikte som ler mot henne och två armar lyfter upp hennes tunna kropp. Det här är räddningsuppdraget när vi räddade Diamond. Det är så här det går till för räddningsmissionen, när de kan rädda liv på grund av alla medkännande sponsorer.

Vi kallar den tunna hårlösa hunden Diamond för två skäl:
1. Vi försöker ge alla våra hundar namn
2. Detta namn valde en sponsor och det är en annan rörande historia för mig.

Professionella som samlar in pengar är affärsmänniskor. De har en strategi och anser att samla in pengar är en vetenskap, vilket det troligtvis är. Men de har också något annat, ett stort hjärta. I alla fall de som jag har haft nöjet att jobba med. Liz är en av dessa människor med ett stort hjärta. Hon kände direkt kärlek för Diamond och var den första som donerade pengar för denna lilla lyckliga själ.

För att överleva behöver Diamond din hjälp och ett bidrag, vilket som helst, kommer att hjälpa Diamond i hennes nuvarande tillstånd.

donate_long

Bankgiro: 573-0502
Swish: 1234 126 348

Tillsammans kan vi ändra Diamonds liv och ge henne en ljusare framtid och varför inte ett hem?

Tillsammans kan vi rädda fler hundar som Diamond, men för detta behövs regelbundna donationer. Det är därför jag föreslår att du (trycker här för att komma till sidan) om du vill hjälpa till med en liten eller stor månadsdonation till vår välgörenhet.

Jag vill påminna dig om att för oss finns ingen liten donation. Varje krona hjälper oss i vårt arbete med att ändra djurens liv och att rädda hundar som Diamond och ge dem mat, veterinärvård och det hem de förtjänar. Snälla donera och hjälp Diamond (och andra som henne) att leva.
Dana Costin- President av ROLDA.

TAGS: