Sponsra en kennel

0%
0 kennel(s) donated out of 40

Ibland uppmäts temperaturen till minus 30 grader under nätterna och fortsatt minusgrader under dagarna. Nu behöver våra hundar er mer än någonsin för att kunna få mat som innehåller mycket protein, halm, filtar, hundkläder, tillskott och för att de ska få den medicinska hjälp de behöver.

Sedan Februari har stålverket (en av de största sponsorerna) övergett över 200 hundar i hägnet, över 200 hundar som de hade lovat att sponsra och detta betyder att ca 30 % av våra kennlar behöver sponsorer… När du sponsrar en kennel med 5-6 hundar så hjälper du oss att kunna fortsätta våra räddningsuppdrag i Rumänien på ett ordentligt och effektivt sätt.

Bli jultomte för en hel kennel och du kommer direkt bli belönad med en lycklig och tacksam dans av viftande svansar!


Grå: kennel söker sponsor

När du sponsrar en kennel med 1000 kr kommer färgen på kenneln att ändras från grå och i det ögonblicket vet du att 6 hemlösa hundar kommer ha mat under perioden Jul till Nyår och de kommer även få uppleva en skön, varm bädd att sova på, allt pågrund av dig!

När log du senast vetandes att du precis hjälpt sex hemlösa stackars hundar och gett dem en god jul och ett gott nytt år fullt med värme och god mat?