Spons en kennel

0%
0 kennel(s) donated out of 40

Med temperaturer som kan nå helt ned til 30 minusgrader i løpet av natten, og som holder seg godt under frysepunktet hele dagen, trenger hundene våre din støtte mer enn noen gang før. De trenger din hjelp slik at de kan få god, proteinrik mat, halm og tepper til å ligge på, varmedekken, kosttilskudd og nødvendig, akutt veterinærhjelp.

I februar 2016 overlot stålverket over 200 hunder til oss og brøt sine løfter om å dekke utgiftene til disse hundene. Dette betyr at 30% av kennelene våre trenger en sponsor i dag. Når du sponser en kennel med 5-6 hunder, hjelper du oss med å kunne fortsette vårt bergingsarbeid i Romania på en ansvarlig og effektiv måte. Vær julenisse for en kennel, og du vil umiddelbart bli belønnet med en lydløs men oppriktig dans av glade, logrende haler!


Grå: Kennel søker sponsor

Når du sponser en kennel med 1000 NOK, vil kennelens farge ikke lengre være grå, og i det øyeblikket fargen endres, vet du at 6 hjemløse hunder vil få gode måltider helt, og vil ha gode, varme senger å sove i…takket være deg!

Viktig informasjon til våre støttespillere: Vær så snill å bruke ‘Donere Nå’ knappen (i høyre hjørnet av siden) for å donere via Stripe (kortbetaling) eller bruk Apple Pay (dersom du har et Apple-produkt). Du kan donere via PayPal til denne e-post adressen: roldadogs@gmail.com, eller du kan gjøre en bankoverføring til denne norske bankkontoen: 6219.13.48082 Vær så snill å opplys om hva din gave gjelder: spons 1 x kennel eller 2 x kenneler osv. Du kan også sende en SMS med ‘ROLDA 1000’ til 26 128 Når den sibirske vinteren setter våre hunders liv i fare, vil vi være forberedt takket være deg.

Når kunne du sist smile i visshet om at du har hjulpet 6 skapninger med å ha et bedre liv?
Tusen takk!