logo_se

Hur kan du hjälpa 2 hägn med 700 hundar i Rumänien?

Swish_Logo

1234126348

bankgirot logo

573-0502

paypal logo

info@rolda.se

Org.nr 802490-7050

Vårt svenska ideella team, med ledning av Lisa, är glada att höra från dig

ROLDA Sverige

Nedre Trädgårdsgatan 28

Karlskoga 69141

Email: info@rolda.se

Hjälp oss att växa på sociala medier!

facebook
instagram

Varför just Rolda Sverige?

Vi stödjer Rolda i Rumänien för att kastrera, omplacera, erbjuda veterinärvård, kost och logi för rumänska gatuhundar

Hjälp Rolda Sverige på sociala medier!

Gilla och dela vår sida!

Dela våra inlägg, glöm inte att använda

#roldasverige #roldadogs #givehope

Följ oss på Instagram

Låt oss presentera Braveheart!

Han hittades med en ståltråd som var lindad runt hans övre framben och andra änden fastsatt i ett träd. Ståltråden var lindad så hårt runt hans ben att den skar ända in i köttet och förvärrades av hans försök att bli fri.

Kanske hade detta gjorts mot Braveheart som ett sätt att straffa honom på eller för att bara plåga honom på skoj. Vad nu anledningen än var så är det ett hemskt agerande och han valdes antagligen ut som offer bara för att han var en hemlös hund oförmögen att försvara sig själv.

Braveheart är utsatt för djurplågeri i högsta grad. Ett brott som alltmera blir vanligt i staden Galati. Vi blir så upprörda och förtvivlade hur sjuka människor kan vara som gör sånt här, hur man njuta av att se ett stackars djur lida.

Vi är oroliga över att nästa djur som råkar illa ut inte har samma tur som Bravehaeart. Att vi inte kommer hitta den hunden i tid.

Veterinären är rädd att Braveheart kanske kommer att förlora sitt ben då ståltråden skadat nerver och då hans sår är så illa infekterat, tecken på att han antagligen varit fastbunden i dagar innan vi hittade honom.
Veterinären rengjorde såret på djupet och sydde ihop såren Braveheart kommer få vara kvar på kliniken med övervakning i några dagar för att se hur det läker och om ny operation behöver göras, ivärsta fall en amputering.

Våra tankar är hos Braveheart och vi önskar att han ska få sin fulla hälsa tillbaka. Hans tillit för människor har blivit omskakad, när det är dags att lämna kliniken och komma till ROLDAs hägn så kommer denna unga och oskyldiga själ att påbörja en tid att läka, inte bara sina yttre sår utan även i både hjärta, sinne och själ.

Kan du tänka dig att hjälpa med en gåva för att stödja Braveheart? Vi vet att detta är en hektiskt och kostsam tid för många, men alla belopp tas tacksamt emot för att hjälpa denna arma själ med sitt stora hjärta.

Tack för eran generositet!

Vi anser att alla hundar förtjänar en chans